Feel free to get in touch with me using the contact details below, or by dropping me a line via the contact form. I am always open to discussing new projects, opportunities or collaborations.

EMAIL

PHONE

Demonstratie in Amsterdam voor ‘martelaren en het Palestijnse verzet’

Radicale anti-Israelorganisaties demonstreren woensdagavond in Amsterdam tegen de mogelijke plannen van de Israelische regering om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren. In de aankondiging van het protest wordt opgeroepen tot de vernietiging van Israel en wordt Palestijns terrorisme en martelaarschap verheerlijkt. Ook de organisatoren zelf zijn niet onomstreden: volgens verschillende onderzoeken zouden zij nauwe banden onderhouden met gewapende Palestijnse groepen.

De demonstratie ― georganiseerd door boycotorganisaties Samidoun, PGNL en BDS Nederland ― zal om 18.30 uur plaatsvinden op het Museumplein. CIDI roept de Amsterdamse politie op om de demonstratie strak in de gaten te houden, en direct te handhaven als er antisemitische uitlatingen worden gedaan of als er (zoals verwacht) terreur verheerlijkt wordt.

Lees verder bij CIDI →